Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Even met twee

'Wanneer kan ik nog eens alleen zijn met mijn partner? Sinds de kinderen er zijn, blijft er nog maar weinig tijd over voor elkaar.' Herkenbaar? Wel, je bent niet alleen. Vele jonge ouders ervaren meer meningsverschillen waardoor het welbevinden in de relatie daalt. Pas na 7 jaar (!!) zou er terug een evenwicht komen.
En daar willen wij niet op wachten. We willen jullie nu als partners/ouders een hart onder de riem steken. Hoe? Door aandacht te hebben voor de vele kleine momentjes. Door in te zoomen op kleine ingrepen die de balans sneller terug in evenwicht kunnen brengen.
 
Inspiratie-avond op 25 februari 2021 (online)

Met welke moeilijkheden worden koppels geconfronteerd? Wat kunnen ze doen om een goede balans te vinden in hun relatie? Het gaat niet om de theorie maar wel de ervaringen van experten op het vlak van relaties én de ervaringen van ouders zelf, die oplossingen en mogelijkheden aanreiken. Luk Dewulf (pedagoog en talentcoach) zoomt in op het inzetten van je talent als koppel, Lesley Verhofstadt (UGent) neemt de emoties onder de loep terwijl Katrien Koolen (klinisch psycholoog) handvaten aanreikt om elkaar beter te begrijpen. Dat relaties niet alleen een thema is dat vrouwen aanbelangt, bewijst Wim Schotsmans van Vaderklap Buitendenker.

Link naar disclaimer Gezinsbond
www.gezinsbond.be/evenmettwee
Schrijf je nu in om de inspiratie-avond te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Je kan de inspiratie-avond volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel deze inspiratie-avond